Termeni si conditii

PRETURI

 Preturile produselor au toate taxele incluse si sunt afisate pentru fiecare produs in parte. Paperina.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Paperina SRL.

 

POLITICA DE RETURNARE

 Paperina.ro face mereu eforturi pentru a va oferi produse de foarte buna calitate. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la [email protected]  sau telefonati-ne la numarul afisat in pagina de contact. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.

Daca produsul comandat nu este ceea ce va doreati sau considerati ca ceva este in neregula cu el, il puteti RETURNA IN 10 ZILE DE LA PRELUAREA COLETULUI iar noi va vom inapoia integral banii sau vom schimba produsul cu orice altceva doriti cu conditia sa pastrati ambalajul original iar produsul sa nu prezinte urme de utilizare.

Returul produselor se face prin posta,colet postal cu ramburs, iar schimbarea produselor se face prin curier.

 

Parerea dumneavoastra conteaza pentru noi, de aceea am realizat rubrica de recenzii. Le multumim anticipat tuturor celor care ne lasa un mesaj si va garantam ca tinem cont de ele. De asemenea ne rezervam dreptul de a nu publica o recenzie care nu poate fi asociata unei comenzi.

 

 

 DECLINAREA RESPONSABILITATII

Paperina SRL, nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

 In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Paperina SRL  isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

 Paperina SRL  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de Paperina SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

 Utilizatorul (vizitatorul, clientul), este de acord ca legile romane in vigoare sa guverneze "Termeni si conditii de utilizare" prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.paperina.ro; va fi solutionata in instanta, orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, in conformitate cu legile romane in vigoare.